Pošli příspěvek 'To nám to uteklo.., aneb Jiří Šafář dnes slaví 65. narozeniny ' známému

Pošli kopii příspěvku 'To nám to uteklo.., aneb Jiří Šafář dnes slaví 65. narozeniny ' známému

* Required Field






Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.



Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Rubrika: ZPRÁVY

komentářů 6

  1. Bohouš napsal:

    Výrobky Jirky Šafáře ukazují, že nejen umí, ale má i fantastický cit pro realitu a její ztvárnění. Navíc, je to slušný člověk, se kterým si vždy rád popovídám. Tak hodně zdraví !!!

  2. Jiří Kubík napsal:

    Přidávám se k přání k narozeninám Jirky Šafáře, ať mu vydrží zdraví a má další nápady pro nás modeláře. Je málo takových, kdo převzal iniciativu a vyrábí drobné doplňky pro našeho koníčka.
    Jirka Nvlaky

  3. Pavel Tvrz napsal:

    Tomuhle člověku s usměvavou tváří, nelze nepřát nic jiného, než všechno nejlepší k jeho narozeninám a poděkovat za jeho krásné výrobky pro železniční modeláře. Ať se mu všechno v životě daří a má spokojený a veselý život.
    Pavel Tvrz

  4. brejsak napsal:

    I já se připojuji ke gratulantům a přeji Jirkovi a hlavně jeho duši co nejpevnější zdraví a hlavně nápadů do druhé poloviny jeho života!
    Jirko jen tak dál a hlavně i díky za náš kroužek, všichni Tě zdraví a těší se na nějakou další maličkost, kterou budeme moci ozvláštnit naše kolejiště.
    Karel + kroužek

  5. Trainmnaiak napsal:

    Ač se znám s panem Šafářem jen elektronicky, dovolím si rovněž dodatečně poblahopřát. Hlavně zdraví, neboť když je zdraví, to ostatní je snazší. 🙂 A díky za perfektní doplňky kolejiště. Ta maringotka (jejíž střechu pochopí jen znalci) kolejiště opravdu vyšperkuje. 🙂

  6. Jirka Šafář napsal:

    Ahoj kamarádi, moc děkuji za milá přání a povzbuzující komentáře. Opravdu si ale myslím, že to s tou chválou trochu přeháníte. Je to zavazující a tak se hned dávám do práce a budu se snažit pro vás něco zajímavého vymyslet a vyrobit.
    A tobě, Honzo, velký dík.

Vložit komentář

Text komentáře: