Pošli příspěvek 'Jen tak na okraj…' známému

Pošli kopii příspěvku 'Jen tak na okraj…' známému

* Required Field






Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.



Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Rubrika: ZPRÁVY

komentáře 2

  1. Zlámalík napsal:

    No to je klasika přístup. Dva tři cm, tomu říkám vzorek!
    Silnější drátky používám ze zabezpečovacího kabelu, jsou tam lanka 0,22 a 0,5 mm2, každá jinak barevná. Pokud jde o často ohýbané, pak tahám lanka z kabelu, kterým jsou připojeny elektrické zámky (Abloy) ve dveřích, jsou to speciálně navržená lanka pro časté ohýbání.
    Ale pokud jde o instalaci třeba k LEDkám do mašiny – zkoušel jste kabel k IDE harddisku? Jsou dva, ten starší 40žilový má silnější drátky, nové pložší 80žilové jsou už úplně „prdimalé“ (jak říká můj synek). Jeden kabel = 80x nějakých 30 cm, to je už slušná zásoba. Kdyžtak vám nějaký kabel můžu poslat, mám od všeho něco (víc jak 3 cm :-)).

  2. hlav napsal:

    Netušil jsem, kolik lidí se mi ozve na toto tak okrajové téma. Kromě kolegy Zlámalíka mi několik lidí telefonovalo nebo napsali mail. A prozatím všichni „unisimo“: 1. přístup pana podnikatele s drátky je podivný; 2. já používám drátky takové a makové, které se dají sehnat tam a tam; 3. jesti potřebuješ, pošlu…“. Svědčí to o jediném – že mezi skutečnými modeláři panuje trvalá solidarita, že přes devastaci lidských vztahů způsobených chováním naší politické garnitury všech barev stále mezi normálními lidmi funguje zdravý selský rozum a hlavně, že existuje nezištná snaha pomoci si navzájem. Za to opravdu upřímně děkuju! Těší mne, že když budu potřebovat, že mohu napsat. Jan Hlaváček.

Vložit komentář

Text komentáře: