Pošli příspěvek 'Na burze to dneska zase bylo pěkné maso' známému

Pošli kopii příspěvku 'Na burze to dneska zase bylo pěkné maso' známému

* Required Field






Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.



Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Rubrika: ZPRÁVY

komentářů 6

  1. Dan Buchtela napsal:

    Ahoj Honzo,
    anekta pro brejlouny v N-ku je nefunkční. Alespoň mně nejde zakliknout ani jedna odpověď.

  2. hlav napsal:

    Dane, děkuji za upozornění, už jsem s tím zkoušel kouzlit, ale je tam (v anketách) nějaká divná chyba. Pomohlo až když jsem anketu smazal a znovu ji založil. Zkus to nyní, prosím Tě. A děkuju za upozornění. Už jsem na web dal omluvu a v ní se to pokouším čtenářům vysvětlil, píšu hned na hot-line WP. Díky, hlav.

  3. Milan napsal:

    Tie LEDky sú zaujímavé. neviete mi povedať aký typ to je, aby som si mohol zistiť niečo viac o nich, pripadne niekde na webe nájsť k nim nejaký datasheet? Aj tie SMD aj tie s 2mm cylindrom.

  4. hlav napsal:

    Dobrý den, samozřejmě, že mám datalist k cit. typu LED SMD, jakož znám jejich typ a další důležitá obchodní data, ale když dovolíte, právě z důvodu ryze obchodních tyto pracně získané údaje nebudu zatím nikomu sdělovat, dokud nebudou ledky „pod střechou“. Pokud máte zájem o nějaký konkrétní technický údaj a je uvečdený v datalistu, rád vám ho sdělím. Pokud jde o ty 2mm, k těm datalist nemám, přivezl jsem si je z Německa z Lipska, kde je nabízela firma http://www.respotec.de/shop (a nabízí je jako jediná v Německu dále) Hlaváček.

  5. Milan napsal:

    Zdravim,

    mal som zaujem o to, ze ake napätie, prúd, proste klasicke udaje. Odkial su, ma pravdu povediac nezaujima ak by ste mi ich potom vedeli poslat na Slovensko. Ak nie, potom samozrejme polozim aj takuto otazku, ale nie takto verejne, lebo by to urcite zachytil nejaky obchodu chtivy „tiezmodelar“ :-). ja teraz cakam na dva lepty co mam objednane a velmi ma potesilo, ze taketo LED su konecne na svete. Tak dufam ze budete posielat aj na Slovensko, a teda prezradte aku budete mat cenu, to bude zaujimat urcite aj ostatnych clenov nasho klubu. Tie 2mm LED su pre mna velke ja som TT-pozitivny 🙂

  6. hlav napsal:

    Ano, rozumím, mail vám posílám mimo diskusi, hlav.

Vložit komentář

Text komentáře: