Pošli příspěvek 'Česká pošta opět zdražila za své služby' známému

Pošli kopii příspěvku 'Česká pošta opět zdražila za své služby' známému

* Required Field






Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.



Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Rubrika: ZPRÁVY

komentářů 7

  1. Jindra napsal:

    Neboj, zjistil jsem, že krom toho, že něco mohu poslat „obyčejně“ a stojí to například 30 Kč, mohu to poslat ještě „nejobyčejněji“ a to stojí 20 Kč. Tak jsem se ptal na rozdíl a zjistil jsem, že to první přiveze pošťák autem, a když nejsi doma, dá ti do schránky papírek (zvonkové tlačítko nepoužívá). Zatímco v druhém případě ti to donese pošťačka pěšky a pokusí se ti to narvat do schránky. Pokud se jí to nepovede, pokusí se zazvonit a dát ti to do ruky.

  2. sidlo napsal:

    I když s hodnocením služeb České pošty s vámi souhlasím, tak je to pro mě stále nejoblíbenější přepravní firma. Nedávno jsem udělal nedobrou zkušenost s Geis. Chtěl jsem si přesměrovat balíček, ale webové rozhraní mi změnu adresy odmítlo. Napsal jsem na zákaznickou linku. Tam mi přesměrování odmítli s tím, že na zásilce není vyplněné moje telefonní číslo. Než jsem si všechno vytelefonoval, tak se zásilka zdržela o den. Jaké bylo moje překvapení, když na balíčku pod mojí adresou bylo vytištěné moje telefonní číslo.

  3. Míra napsal:

    A nedá mi, abych nepřiložil polínko k té naší Poště. Donutili mne udělat si razítko, kde je značka České pošty + zahnutá trubka a vedle je číslo smlouvy, kterou s ČP moje firma má. To razítko stojí cca 600 Kč a když jsem se ptal proč ho musíme mít, tak mi bylo sděleno, že aby se poznaly zásilky, které jdou přes Českou poštu oproti jiným přepravcům. Takže závěr je – jak říkala moje babička: „Když chtěl mít pánbůh blbce pohromadě, tak stvořil poštu!“
    Míra

  4. Petr napsal:

    Tolik slov a zbytečné námahy kvůli poště? poštou jen z donucení.. raději nějaké povídání o mašinkách než zbytečný „článek“ o ČP, není to narážka… prostě si pojďme hrát (jezdit) a bude nám líp 🙂

  5. Hlav napsal:

    Pro Petra: Nevěřil byste, pane kolego, kolik ZBYTEČNÉHO ČASU jsem strávil nikoliv psaním této statě, ale studováním 98 stránkového ceníku České pošty, abych správně pochopil zdražení u jednotlivých druhů poštovních zásilek (což se mi stejně nepovedlo), a tak ZBYTEČNĚ nezvyšoval ceny „poštovného“ svým zákazníkům. Netušíte, jak mne ty nehorázné poplatky za špatné služby iritují. Určitě nejsem sám. To samé, jak vím, trápí řadu dalších kolegů, kteří v dobré víře, že pomáhají modelářům, provozují weby a všelijaké e-shopy. Mým cílem bylo dát na vědomí svým čtenářům a zákazníkům (připouštím, že možná některé z nich tak přízemní záležitosti jako je zdražování ani nezajímají), že od 1. února to holt bude s tím poštovným jinak.
    No, a pokud jde o „povídání o mašinkách“, budu opravdu rád, když mi s tím pomůžete nejen třeba vy, ale i další modeláři, kteří mají co sdělit ostatním. Opravdu, to není narážka…
    Hlav

  6. Petr napsal:

    Ale jo, to je jasný, zdražování za služby strašné kvality mě také přímo s…, zvláště když jsem posílal balík a připlatil jsem si za křehké a dorazilo to na druhou stranu na kusy? krabice neporušená… Takže několik pádů, jen tak pro radost.. Bohužel je to vždy o jedinci, jak se chová.

  7. Jindra napsal:

    Podle mého názoru – pokud se ve společnosti chová nějakým způsobem 70 % „jedinců“, pak je to chování celé společnosti. A těch zbejvajících 30 % je jen světlá výjimka a nestandard.
    Zhruba něco jako žralok vegetarián.

Vložit komentář

Text komentáře: