Pošli příspěvek 'Zamračená z odlitku v N-ku' známému

Pošli kopii příspěvku 'Zamračená z odlitku v N-ku' známému

* Required Field






Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.



Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Rubrika: Lokomotivy, MODELY, Modely Jirky Kubíka, ZPRÁVY

komentáře 4

  1. sidlo napsal:

    To prohýbání skříně je způsobeno vlastní vahou nebo teplem od motoru?

  2. Jiří Kubík napsal:

    Obojí mohu vyloučit. V mé Windoboně je kovový rám pojezdu a motor coreles s proudovým odběrem cca 50 – 60mA, tedy žádné teplo.
    A zamračená je úplně nová a už se bočnice začala vlnit. Musí to být asi nějakým pnutím, jak dozrává odlitek…
    J. K.

  3. Polabský napsal:

    Přiznám se, že právě pro tento nedostatek mne odlitky nikdy neoslovily. Jak o tom přemýšlím, není náhodou chyba v tom, že je natřený jen z vnějšku a nikoliv uvnitř?? Jednostranně dýhovaný nábytek se taky kroutí a jediná pomoc je dýha i uvnitř.
    A fčíl mudruj 🙂 !!

  4. martin napsal:

    Cus, 751 z toho sameho odlitku mam taky, odlitek byl mirne do vrtule (cca do 0,5mm) trosku to srovnalo pritazeni na pojezd tomytec tm-21 (56,6mm je docela sympatickych) ale pres rok drzi tvar a jinam se nekrouti, tak nevim..
    problem odlitku spis vidim v detailech a snaze vyrobce dostat jich tam co nejvic, tahle 751 ma nevzhledny pokusy o madal misto pripravy (direk) na leptany madla.. lepty jako takovy jsou fain, navic vyrobne jednodussi, ale delat kulaty, nebo tvarove narocny veci je podle me dost blbost, zvlast v mrnavym e-N-ku.. to je pak jak „sochat z cinu“ podle me je nejlepsi cesta kombinace odlitek + lept (prip. lept doplneny odlitejma dilama)

    BTW komplet leptany jsem udelal mam maly lego – to slo luxusne, ale ted pracuju na dvou brejlovcich a budou z pulky taky z odlitku (stejny vyrobce) – okna, zaluzky, poklopy ventilatoru, i cely ramy s celama, samozrejme vsechna madla a pod. leptam ale „kulaty casti“ (tj skrin, strecha) tam zustane urcite odlitek 😉

    jinak peknej web 🙂

Vložit komentář

Text komentáře: