Pošli příspěvek 'Mini vrtačka od firmy Raitool™, ale také o reklamách (místo podzimního editoriálu)' známému

Pošli kopii příspěvku 'Mini vrtačka od firmy Raitool™, ale také o reklamách (místo podzimního editoriálu)' známému

* Required Field






Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.



Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Rubrika: DÍLNA, Nářadí, ZPRÁVY

komentáře 3

  1. joer napsal:

    Som sa pobavil na tej reklame. Tiež to neznášam. Doporučujem v PC nainštalovať AD Blocker, prípadne iné blokovanie reklamy. Aj keď je zaujímavé že po pozrení si nejakej vecičky v čínskych e-shopech mi do hodiny začnú chodiť ponuky na všetko možné. Ako to len ty kluci šikmooký robia neviem. O reklame sa vyjadril nejaký velký reklamný mág že je to navoňaná zdochlina, myslím si že je aj knižka s takým názvom. O dodávkach s Banggoodu mám zatial zmiešané pocity. Zaplatil som 15€, prišla mi po mesiaci polovica objednávky /ArduinoUno s ethernet shieldom/ Ethernet shield je doma, Arduino čakám a čakám. Uvidíme. Lepšiu skúsenosť mám s Aliexpressom. Zrejme Číňan delí objednávku na dve po 7.50 € pre naše colnice. Aj keď do 22€ to môže ísť naraz. Hmm, vrtačka šikovná, asi si ju objednám, ale až po Vianociach.
    No a keď už sa bavíme o pomôckach pre modelárov, kolega recenzuje šikovnú mikropájku. Tiež s Banggoodu. Hádam to niekomu pomôže. http://www.dccmm.cz/index.php/elektro-mm/mikropajka-na-domaci-kuteni-recenze

  2. Bohouš napsal:

    Také jsem si tuto brusku objednal. Přišla za necelé 3 týdny. Malou chybičkou bylo, že redukce na zásuvku byla opačná – z EU na US, tedy nepoužitelná. Ale správných mám několik, takže to neřeším. Výkon ani otáčky jsem neměřil, Proxxon to není, ale to jsem neočekával. Na druhou stranu, je určitě lepší než baterkový minišroubovák na dvě tužkové baterky.

  3. Selette napsal:

    Tak to by se mohlo hodit, díky!

Vložit komentář

Text komentáře: