Oznámení o konci (a začátku) další prodejny pro železniční modeláře v Praze

Když loni skončila prodejna pro železniční modeláře v Bartolomějská ul. v Praze 1, mezi zasvěcenými to bylo komentováno i tak, že to zde ani jinak nemohlo dopadnout. Škoda, rád jsem tam chodil pokecat si s panem Voráčem a paní Musilovou. I oni ale naznačovali, že něco není v pořádku. Při diskusích v duchu „poučení z krizového vývoje naší kapitalistické společnosti vedené modrými ptáky“ jsem už loni na podzim zaregistroval jinou „hotovou věc“, že v Praze krachne začátkem roku 2012 další modelářský obchod. Bylo nasnadě, kdo to asi bude.

Nebudu komentovat, jestli odchod skupiny Michala Daleckého z prodejny v Království železnic na pražském Smíchově je dobře nebo špatně, jestli se to dalo čekat nebo ne, jestli tím někdo tratí nebo získává. Na rozdíl od prvně vzpomenutého případu konce jedné pěkné modelářské prodejničky se vlastně ve druhém případě pro opravdové modeláře zase nic tak podstatného nestalo. Již několik měsíců funguje v režii pánů Daleckého a Čadka a paní Todorovič nová prodejna v Praze 6 – Řepích. Možná se někomu může zdát, že v ulici Makovského 1140 je prostor části provozovny, kam přichází zákazníci, maličký. O to větší ale zde mají zázemí, jak jsem byl poučen. Budu-li upřímný, osobně to mám z bytu do Řep blíže jak na Smíchov a Lego a mašinky ze série Tomáše můžu vnoučatům nakupovat v hračkářství. Takže – držím palce, aby se vše vrátilo do starých kolejí, které si ještě někteří pamatujeme, když „Ateliér AMB“ sídlil v Řepích o pár ulic dál.

Protože ne každý modelář a čtenář Honzíkových vláčků dostává elektronický bulletin Modely-biz, dovoluji si přetisknout informaci přímo do pramene (redakčně kráceno):

Vazeni zakaznici,
posilame prvni letosni novinky z naseho obchodu.
Prvni dulezita informace se tyka nasi prodejny na Praze 5 v Kralovstvi zeleznic. Vedeni expozice se rozhodlo jiz dale neprovozovat na tomto miste modelarskou prodejnu a prostory zmenit na vstupni recepci Kralovstvi zeleznic pouze s prodejem vlastnich propagacnich predmetu a vybranych hracek.
Z tohoto duvodu k 1. dubnu ukoncujeme nasi cinnost na Praze 5. Osobni odbery pro eshop na tomto miste konci k 29. unoru. Po tomto datu bude mozne odebirat zbozi uz pouze na prodejne v Repich na Praze 6. Stavajici sortiment na smichovske prodejne drzime cca do poloviny brezna.
S centrem Prahy se ale neloucime a tuto prodejnu nahradime jinou jiz o prazdninach. Pro ty, kteri komunikuji na Smichove s prodavacem Mirkem Hruzou mam dobrou zpravu. Mirek se docasne stehuje na prodejnu v Repich, kde vam spolecne s Danem bude k dispozici. Na prodejnu v Repich se take stehuje sortiment auticek bez omezeni.
Prubezne budeme informovat o prubehu veci. Samozrejme chod e-shopu tato zalezitost nijak neovlivni, naopak uvolnene kapacity plne venujeme do rozvoje jak nasich on-line aktivit tak i dalsich pripravovanych projektu o kterych vas budeme informovat.
Timto take vyvracim spekulace i nasem propojeni s firmou Kralovstvi zeleznic, ktere se k nam dostaly. Toto neni a nikdy nebyla pravda.
NA SMICHOVSKE PRODEJNE MAME KOMPLETNI VYPRODEJ HRACEK SE SLEVOU 25% DO VYPRODANI ZASOB.
Přejeme Vám pěkný den, Tým Modely.biz | www.modely.biz | obchod@modely.biz
Rubrika: VARIO, ZPRÁVY

Vložit komentář

Text komentáře: