Pošli příspěvek 'Model City Elefant v měřítku N' známému

Pošli kopii příspěvku 'Model City Elefant v měřítku N' známému

* Required Field






Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.



Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Rubrika: MODELY, Modely Jirky Kubíka, Soupravy, ZPRÁVY

komentářů 5

  1. Pavel napsal:

    Zdravím, chtěl bych se zeptat co je to za materiál na obrázku, kde je vidět motor a celý podvozek vozu. Myslím ten bílý materiál, který vypadá jako plast, ale co to doopravdy je? Díky..

  2. J. Kubík napsal:

    Je to plastová deska síly 3 a 4 mm, bílá. Používají ji aranžéři, bývá v regálech obchodů na oddělování druhů zboží, také se používá na obložení venkovních stěn domů při zateplování. Bohužel neznám název hmoty.

  3. Konstantin napsal:

    Dobrý den, děkuji za popis procesu stavby. Chtěl jsem se jen zeptat – jaký sběrač proudu jste instaloval na ten model? Našel jsem, že prototyp má sběrač Škoda 3 LSP40/s, ale zatím nevím od jakého výrobce bych ho mohl sehnat. Děkuji, s pozdravem Konstantin Buinov

  4. J. Kubík napsal:

    Je to sběrač od Pika, prodávaný jako náhradní díl. Zřejmě to nebude úplně přesné, co je na skutečném vlaku, ale šlo mi o podobnou náhradu.

  5. Jiří Lekeš napsal:

    To je velmi pěkně zpracovaný model. Vím jak je těžké v malém měřítku zvládnout čistou povrchovou úpravu. Vzhledem k malosti modelů N a fotografiím, které vše zveličují je u tohoto modelu dokonalá. Na živo očima to musí být pecka. Krása Jiří Kubíku.

Vložit komentář

Text komentáře: