Pivní lavice v měřítku 1: 87

Ačkoliv vyznavači měřítka H0 nejspíš na stránky Honzíkovy vláčky moc nechodí, vyřiďte jim prosím, kamarádi N-kaři, že jsme si na ně s Jirkou Šafářem vzpomněli s pivní lavicí, kterou – jak už víte – máme v N-šopíku a na webu Miniatur v měřítku N a TT (z leptu). Tentokrát jsme ale vyzkoušeli technologii „novou“, kterou už umí kde kdo :-). Ano, pivní lavice v měřítku 1 : 87 jsou vypálené laserem a dokonce ze dřeva! Stačí vzít hřebíky, klíh a truhlářské  svěrky (v tomhle gigantickém měřítku je radost modelařit), vysypat z pytlíku díly hned na dvě lavice – a za chvilku je dílo hotovo.

Když jsme připravili limitovanou sérii „táborového ohně“, tak jsem na burze dával k lepšímu, že máme „ve výrobě“ i špekáčky v N-ku. Pravda, nikdo tomu nesmyslu nevěřil, ale dost lidí si to pamatovalo. Tak teď hrdě prohlašuji na adresu H0-kařů (abych je nalákal k brouzdání po N-šopíku), že ve výrobě jsou pivní láhve a skleněné půllitry, protože v tomhle měřítku se dá vymodelovat skoro všechno. Nic ve zlém přátelé, i Honzík má doma vláčky v H0, ale táta mu je z prostorových důvodů dal nakonec do krabice, a tak přijdou občas za vděk N-ka u dědy. Tak se s Jirkou těším na Vaše objednávky, přátelé…!

Pivní lavice si lze objednat ZDE

Foto JŠ

 

Rubrika: Doplňky, STAVBY, ZPRÁVY

komentáře 2

  1. Aleš Müller napsal:

    Vážený pane Hlaváčku,
    na Vaše stránky, byť jsem milovním měřítka HO, chodím na potěšenou často a také Vám touto cestou chci za tuto možnost poděkovat. Děkuji, v úctě Aleš Müller

  2. hlav napsal:

    Děkuju. hlav

Vložit komentář

Text komentáře: