- Honzíkovy vláčky - http://www.honzikovyvlacky.cz -

Pivní lavice v měřítku 1: 87

[1]Ačkoliv vyznavači měřítka H0 nejspíš na stránky Honzíkovy vláčky moc nechodí, vyřiďte jim prosím, kamarádi N-kaři, že jsme si na ně s Jirkou Šafářem vzpomněli s pivní lavicí, kterou – jak už víte – máme v N-šopíku [2] a na webu Miniatur [3] v měřítku N a TT (z leptu). Tentokrát jsme ale vyzkoušeli technologii „novou“, kterou už umí kde kdo :-). Ano, pivní lavice v měřítku 1 : 87 jsou vypálené laserem a dokonce ze dřeva! Stačí vzít hřebíky, klíh a truhlářské  svěrky (v tomhle gigantickém měřítku je radost modelařit), vysypat z pytlíku díly hned na dvě lavice – a za chvilku je dílo hotovo.

Když jsme připravili limitovanou sérii „táborového ohně“, tak jsem na burze dával k lepšímu, že máme „ve výrobě“ i špekáčky v N-ku. Pravda, nikdo tomu nesmyslu nevěřil, ale dost lidí si to pamatovalo. Tak teď hrdě prohlašuji na adresu H0-kařů (abych je nalákal k brouzdání po N-šopíku), že ve výrobě jsou pivní láhve a skleněné půllitry, protože v tomhle měřítku se dá vymodelovat skoro všechno. Nic ve zlém přátelé, i Honzík má doma vláčky v H0, ale táta mu je z prostorových důvodů dal nakonec do krabice, a tak přijdou občas za vděk N-ka u dědy. Tak se s Jirkou těším na Vaše objednávky, přátelé…!

Pivní lavice si lze objednat ZDE [4]

Foto JŠ

 

2 Comments (Open | Close)

2 Comments To "Pivní lavice v měřítku 1: 87"

#1 Comment By Aleš Müller On 1.10.2011 @ 15:45

Vážený pane Hlaváčku,
na Vaše stránky, byť jsem milovním měřítka HO, chodím na potěšenou často a také Vám touto cestou chci za tuto možnost poděkovat. Děkuji, v úctě Aleš Müller

#2 Comment By hlav On 2.10.2011 @ 11:55

Děkuju. hlav