Pro ty kdo přehlédli: byl spuštěn N-šopík

V tuto chvíli (týden poté) si už 56 lidí prohlédlo nabídku v N-šopíku, který jsem minulou neděli večer přidal na svoji webovou stránku. Kdo si přece jenom nevšiml nového titulku na horní liště vpravo označeného „N-ŠOPÍK“, pro ty píši toto drobné upozornění. Jak uvádím v anonci k nové stránce, nemám (prozatím) vysoké ambice, ale už mne přestalo bavit stále dokola něco objevovat a nechat na tom profitovat jiné.

  Konkurenci ale sděluji, že se nemusí bát; (zatím) budu nabízet především speciální a obtížně sehnatelné nářadí a pomůcky, o kterých si myslím, že je modelář potřebuje. Pravda, některé věci budou drahé, protože mají skutečnou užitnou hodnotu a není to žádný asijský brak, byť prodávaný renomovanými prodejci. Navíc, netvářím se jako obchodník s tisíci položkami na skladě, ale na rovinu říkám, že jsem jen obyčejný překupník (ostatně jako většina „obchodníků“, které mám na mysli, ale kteří to bůhví proč tutlají).
  Také budu nabízet hotové výrobky ze své vlastní dílny, anebo od přátel a kamarádů, na jejichž weby N-kaři nechodí tak často.
  Ano, mým dalším limitem je měřítko N, protože pro modeláře „gigantických“ měřítek makají všichni obchodníci, i zavilí N-kaři :-). Nic ve zlém, přátelé. Věřím, že i H0-kaři či TT-čkaři a ostatní modeláři mohou v mé nabídce najít něco, co ve své dílně ještě nemají…
  Nabídku budu postupně rozšiřovat, ale přivítám i názory a doporučení, co vám chybí, přátelé.
  Časem možná přejdu i na jinou grafickou podobu stránky. V současnosti nepovažuji za nezbytné preferovat formu před obsahem.
  A konečně – proč N-ŠOPÍK? Dlouhé roky mne iritují anglikanizmy přejímané do naší rodné mluvy. Copak do mluvy, ale do písemné češtiny! Navíc tituly N-scale, N-modely, N-xxx už jsou rozebrané. N-šopík je originál. Jeden kamarád z Písku se před časem pozastavoval nad názvem mého webu – „Honzíkovy vláčky, kdo to kdy slyšel; nechceš ten název změnit, dokud je čas?“ napsal mi. Nechci, tak jak nebudu měnit označení N-šopík, byť by mi to tisíckrát doporučovali poradci přes internetové obchody. Vždyť originál je originál.
  Tak se mrkněte, přátelé, na ten N-šopík. Možná vás tam něco zaujme. Jo, a ještě něco. Prvních deset zákazníků má u mne 10% slevu z celkové ceny objednaného zboží. (Pardon, ale v tuto chvíli už tuto výhodu moc lidí nestihne…) 
  Objednávky podle kódů, názvů, popisu či obrázků zasílejte mailem na adresu colonelzavináčmyboxtečkacz, nebo mi prostě zavolejte na mobil 777 960 324.

Díky. Dr. Jan Hlaváček

 

 

Rubrika: ZPRÁVY

Vložit komentář

Text komentáře: