Poděkování technické podpoře WordPressu

Děkuji pánové z Fóra podpory WordPressu!
Nastala situace, že se mi „kousnul“ web a potřeboval jsem pomoct, poradit, vysvětlit… A stalo se přesně tak, jak je uvedeno v podtitulu webu Fóra podpory WordPressu, ve kterém produkuji (a programuji) – mimo jiné – web Honzikovyvlacky.cz: „Pomůžeme, poradíme, vysvětlíme…“. Pro ty, kteří jako já připravují web ve WordPressu, by mohlo být užitečné mít odkaz na webovou stránku „podpory“ mezi svými oblíženými položkami – ZDE. A kdo se chce pravidelně dozvídat o novinkách na webu autorů oficiální češtiny pro WordPress, pro toho může být užitečný tento odkaz – Separatista. Oba odkazy budou nadále trvale dostupné vpravo pod titulkem ODKAZY.


  Ukázalo se, že stránka MY, která je vlastně jakýmsi přehledem našich aktivit, zajímavostí a informací, a tudíž se hodně zaplnila, měla najednou „malé tričko“. Bylo nutné z ní udělat regulérní rubriku. Moji věrní kamarádi-programátoři ale na mě najednou neměli dlouhé týdny čas. A když nastal kolaps a stránku jsem v editoru nemohl ovládat, nezbylo mi než obrátit se na technickou podporu Fóra podpory WordPressu. Okamžitá reakce v podobě rady od Pavle Hejny přišla hned, ale byla nad mé programátorské schopnosti. To ovšem nebylo vnímáno negativně. Přišla nabídka na konkrétní pomoc. Tak jsem dodal detailní požadavek a pánové se dali do práce. Za pár hodin bylo po problému. A to ještě stihli opravit a doladit některé mé další požadavky
  V této souvislosti si prosím všimněte, že od 1. 6. 2010 zavádíme další rubriku ANKETY. Po první zaváděcí otázce budou následovat další a další. Možná, že promyšlený přehled aktivit železničních modelářů bude mnohým užitečný. Třeba prodejcům, školitelům atd.
  Můj kamarád a „první kritik“ mého webu Martin Pinta z Písku slaví každý rok výročí založení svého LokoPinu. Já se mu přiblížím alespoň tím, že dnes oslavím ¾ roku svého webu. Někdy před rokem touto dobou jsem o něm začal uvažovat, o loňské dovolené jsem si udělal pár poznámek, ale až po prázdninách ho spustil…
  Díky za Vaše četné návštěvy a reakce, přátelé. Těší mne Váš zájem. Přivítám jak příspěvky, které byste zde chtěli publikovat, tak kritiku. Pokud si se sepsáním příspěveku nevít rady, nebo na to nemáte čas, rád poradím nebo pomůžu. Kdo neví jak se mi ozvat, mail je na konci článku na hlavní stránce Bona mente.

Jan Hlaváček, 1. 6. 2010, rev. 7. 6. 2010

Rubrika: ZPRÁVY

Vložit komentář

Text komentáře: