Pošli příspěvek 'Návěstidla v měřítku N metodou přesného 3D tisku' známému

Pošli kopii příspěvku 'Návěstidla v měřítku N metodou přesného 3D tisku' známému

* Required Field






Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.



Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Rubrika: DÍLNA, Doplňky, MODELY, Nápady, ZNÁŠ TO?, Zpracování, ZPRÁVY

komentářů 17

  1. Lukáš.V napsal:

    Tak tímto jste mi vyrazili dech! Zatím nejpovedenější model návěstidla, jaký jsem kdy v tomto měřítku viděl. Škoda, že se tohle nedá pořídit na běžném trhu. Myslím, že zájem by byl, vzhledem k tomu, že co se eNka týká – je to u nás stále bída.

  2. Jan Plutnar napsal:

    Milý synu, jsi opravdu jednička, jsme na Tebe moc pyšní.

  3. Jiří Kubík napsal:

    Honzo, klobouk dolů……

  4. Bohouš napsal:

    Honzo P., tobě nikdo z kmetů modelářů nevysvětlil, že věrná návěstidla v měřítku N se prostě nedají udělat? 🙂 🙂 Jedině to tě omlouvá! Jednoduše jsi to nevěděl a návěstidla vyrobil… Vy zíráte, my zíráme… (viz hotová návěstidla na obr. 13-14).

  5. Karel IV. napsal:

    Zdravím všechny. Měl jsem možnost návěstidla vidět a je to úžasná práce! Modelařím celý život a k mašinkám jsem se vrátil po 50 letech. Je to úžasný pokrok- digitál. A to co předvedl pan Plutnar, před tím smekám! Karel Hacker

  6. Jiří Orálek napsal:

    Zdravím. Chtěl bych se zeptat, zda je možné si návěstidla SSSR z 3D tisku objednat. Mám totiž objednané návěstidla z leptu už přes rok u KŽM Brno a vypadá to, že se jich asi nedočkám.
    Ty Vaše jsou opravdu parádní. Děkuji za odpověď.

  7. Ladiz napsal:

    Pecka! Technologie budoucnosti – přítomnosti

  8. Václav napsal:

    Super práce, nádhera. Bude možné časem návěstidla někde pořídit?
    Klobouk dolu!

  9. admin napsal:

    Přátelé, modeláři. Upřímně nás překvapilo Vaše velice kladné hodnocení návěstidel v měřítku N podle koncepce Jana Plutnara, vytvořené metodou 3D tisku z resinu. Ostatně, zájem o jejich získání se dal předpokládat. Kladná hodnocení nám přicházejí i mimo tuto diskusi. Děkujeme za ně.
    V současnosti je téměř jisté, že návěstidla v měřítku N budeme vyrábět, prozatím ve formě stavebnic, a to na základě individuálních objednávek. V současnosti připravujeme zásadní informaci pro vážné zájemce o tom jaké typy návěstidel v měřítku N budou k dispozici, kde bude možné si návěstidla zakoupit a další důležité technické informace. Jan Hlaváček

  10. Michal napsal:

    Mám zájem o zaslání info pro zakoupení návěstidel. Děkuji

  11. Zdeněk napsal:

    Honzo – gratulace…

  12. admin napsal:

    Všechny gratulace zde uvedené patří autorovi Honzovi Plutnarovi. Já jsem jen „nositel dobrých zpráv“. Ale každopádně děkujeme za váš zájem a hodnocení…
    Honza Hlav.

  13. Mirek napsal:

    Tedy to je paráda! Nestačím zírat. Prozradíš na jaké tiskárnê jsi tiskl? Čína nebo něco jiného?

  14. admin napsal:

    Ano, „něco jiného“.

  15. Arnošt napsal:

    Prosím o bližší informace jaké typy návěstidel ve velikosti N budou k dispozici a kdy ? Děkuji

  16. JirkaV napsal:

    Věřím, že když vezmeš vše, co je potřeba ke kompletaci návěstidla, sesypeš to do jednoho pytlíku a dáš rozumnou cenu, tak to nebudeš stačit tisknou a odesílat.
    Kdy to půjde koupit?

  17. admin napsal:

    Děkujeme za zájem o návěstidla, které ponesou značku „JJ3D“. Příprava výroby se trošku zadrhla kvůli problémům s doručením DPS z Číny z důvodů, které není třeba vysvětlovat. Náhradní řešení se ale najde.
    Během týdne až dvou (tj. v 1. pol. března) zveřejníme zásadní informaci kde bude možné návěstidla všech typů a vzorů vidět in natura v „blikající podobě“. Tamtéž si je bude moci koupit ve formě stavebnice, resp. si je zde bude možné objednat.
    Podle zájmu vyjádřeného v anketě na HV budou nejdříve připraveny sady nejžádanějších návěstidel. Připravujeme vzory „SSSR“, AŽD 65 a ŽD 70 se dvě až pěti světly plus v provedení „trpaslík“. Vše prozatím pouze v měřítku 1:160.
    Jan Hlaváček

Vložit komentář

Text komentáře: