P. F. 2014

PF2014_1k

… a konečně je po vánocích. Nemám rád současné vánoce! V posledních letech se z nich bohužel staly vůlí mocných a prachatých bláznivé závody o co největší zisk majitelů obchodních řetězců, bank a lobbistů. A bohužel lid prostý (jak už to tak bývá) podlehl reklamním trikům a nákupní šílenství podporuje. Nemám rád současné vánoce! A nejsem sám.

Na prahu nového roku přeju vše dobré přátelům a známým, čtenářům, kteří navštěvují stránky Honzíkovy vláčky, a také zákazníkům, kteří si našli či najdou cestu do N-šopíku.

Chci také poděkovat těm, co si na mne vzpomněli s přáníčkem v tradičním období vánočních a novoročních svátků. Děkuji i Martinu Pintovi, jenž mi poslal přání speciální, kterým prý je „více odolnosti vůči politice, protože stejně s tím nic naděláš, tak proč se rozčilovat?“. Má sice pravdu, ale to bych nebyl já, abych všem ještě návdavkem nepopřál méně Kalousků, Nečasů, Sobotků a dalších těch politických žvanilů, bez kterých by nám bylo hej… A ani by nám důchodcům nemuseli přidávat 30 Kč na rozšoupnutí…!

Všem kdo mi rozumí přeju v roce 2014 zdraví, štěstí, hodně prosluněných dnů a co nejvíc splněných přání.

Užívejte života, dokud to jde.

Zdraví všem přeje Jan Hlaváček

Rubrika: ZPRÁVY

1 komentář

  1. Polabský napsal:

    Vážený pane kolego,
    dovolte mi prosím popřát Vám a Vašim blízkým vše dobré v Novém roce 2014 !!
    Hodně štěstí, zdraví a podmínek k tvůrčí činnosti.
    Kdo si hraje, nezlobí !!!

Vložit komentář

Text komentáře: