Návěstidla značky „JJ3D“

   Zdravíme všechny zájemce o návěstidla v měřítku N zhotovená metodou přesného 3D tisku z resinu, o kterých referujeme ZDE. Děkujeme za nebývalý zájem modelářů a samozřejmě i za pochvalná slova týkající se jejich nepopiratelné kvality. Velice se vážíme Vašeho zájmu a děkujeme i za Vaše aktivity při zjišťování faktického zájmu o jednotlivé VZORY a TYPY návěstidel prostřednictvím naší ankety (na pravé liště).

  Příprava nabídky první série stavebnic návěstidel se blíží do finále. Trošku nám v tom zamíchal kartami koronavir, protože Číňané jsou asi fakt paralyzovaní a nelze od nich očekávat objednané DPS v reálném čase. Ale řešení spočívající ve využití tuzemských zdrojů se nejspíš najde.

  V průběhu několika dní bude zde na HV zveřejněna zásadní informace o tom, kde si bude možné funkční vzorky všech návěstidel (tedy v „blikajícím provedení“) prohlédnout in natura a kde budou k dostání první sady stavebnic, resp. kde si je bude možné objednat.

  Jak bylo dříve uvedeno, k dispozici budou sady k vlastnoručnímu sestavení návěstidel podle detailního návodu. V návodu bude též informace o možnostech jejich připojení k elektronice kolejiště. Je nasnadě upozornit případné zájemce, že z hlediska náročnosti sestavení se jedná o stavebnice náročné až velmi náročné na sestavení (práce s miniaturními SMD elektronickými součástkami velikosti pouzdra 0402 případně 0603, práce s velmi tenkými vodiči 0,05 či 0,1 mm vyžadující pokročilejší zkušenosti s pájením), a proto doporučujeme jejich pořízení pouze zkušeným modelářům. 

  A ještě raději znovu opakujeme, že návěstidla budou prozatím pouze v měřítku N (1:160) a proto bude zbytečné klást dotazy kdy budou připravena i v jiných měřítcích.

  Prosíme tedy o strpení. Pro zvídané doplňujeme, že návěstidla budou nabízena pod značkou „JJ3D“.

27. února 2020

Rubrika: Doplňky, Elektronika

Vložit komentář

Text komentáře: