Airbrushcentrum.cz se stěhuje na novou adresu, tentokrát do Kladna

Firma Airbrushcentrum.cz, která se během několika posledních let vypracovala a stala se jedním z největších a hlavně nejkvalitnějším poskytovatelem prostředků pro airbrush u nás, stěhuje svoji pražskou kamennou prodejnu z Butovic na novou adresu: Za cihelnou 379, 252 62 Statenice. Od metra Bořislavka (Evropská ul., Praha 6) sem jezdí autobusy MHD 316 a 356.  Od začátku roku 2023 je prodejna přestěhována do hlavního města Středočeského kraje Kladna na ul. Komenského 128.

  Airbrush, neboli „americká retuš“, získává na oblibě díky svojí dokonalosti a jednoduchosti. Využívají ji modeláři, designéři, umělci, maskéři, cukráři, tatéři a další uživatelé.

  Firma nyní provozuje kamennou prodejnu v Kladně a kromě toho e-shop. Díky dobře zásobenému skladu, který obsahuje přes 4600 položek, jsou specialisté firmy schopni obratem vyřídit prakticky jakoukoliv potřebu uživatele. V prodejně, ale i korespondenčně, poskytují široké poradenské služby.

  Pokud je zboží objednané v e-shopu, podstatné je, že okamžitě po zaslání objednávky komunikují se zákazníkem a v případě nedostupnosti jakéhokoliv zboží obratem požadavek řeší u dodavatelů. O dalších krocích zákazníka informují.  

  Firma též poskytuje servis airbrush techniky u nich zakoupené (pistole, kompresory aj.).

  Velkým plusem firmy je dokonalá a graficky velmi pěkná webová stránka – ZDE, která je průběžně doplňovaná. Obsahuje nejen přehledný e-shop s možností vyhledávání, ale také velké množství důležitých informací a rad pro uživatele.

  Firma si zakládá na spokojeném a dlouhodobém vztahu se zákazníkem. Pro úplné začátečníky organizuje „Základní kurz airbrush“.

  Firma nakupujeme přímo od výrobců (nikoliv od překupníků hojně operujících i v ČR). Díky tomu nabízí i možnost velkoobchodní spolupráce. Mezi přední dodavatele patří např. firmy Iwata, Tagore, Harder&Steenbeck, Sparmax, Werther, Vallejo, MR.Paint, Createx, Síra Hobby, AK Interactive, Golden Phoenix, Springer Pinsel aj. a další spolupráce se připravuje.  

  Airbrush technika a vše potřebné na jednom místě od 3. dubna 2018 v kamenné prodejně na severním okraji Prahy v obci Černý Vůl na adrese Za cihelnou 679, 252 62 Statenice. na adrese 27201 Kladno, Komenského 128. Což není pro modeláře vůbec špatně, protože prodejna je snadno dostupná z kladenské pěší zóny (ul. Masarykova), nachází se v boční ulici pár desítek metrů od parkoviště u Billy, kde se dá na 90 minut bezplatně zaparkovat. A navíc o dalších pár ulic dál je modelářská prodejna Mašinky.cz – ZDE

Mail i telefon zůstávají v platnosti. 

mobil: 734156299

.


rev. textu 20. 4. 2023 s ohledem na změnu adresy provozovny

 

.

 

Rubrika: VARIO, ZNÁŠ TO?, ZPRÁVY

Vložit komentář

Text komentáře: