Nepotřebuje někdo boxy z molitanu na mašinky a vagonky v N-ku?

Před rokem a něco jsem psal na téma „kam s nimi“. Samozřejmě, řeč je o železničních modelech. Před tím, než jsem získal skříňky z plexi, uchovával jsem své poklady v boxech vyrobených z karimatky podle námětu Dana Buchtely (blíže ZDE). Uložení boxů v zásuvkách nábytkové stěny v obýváku ale bylo trnem v oku manželce, která mému koníčku nepřeje. Při jednom z uklízecích rituálů objevila, že boxy jsou prázdné, protože modely jsou vystavené. Boxy jsem zachránil na poslední chvíli. Má snad o ně někdo zájem, než skončí v popelnici?

Boxy jsou tři, mají vnější rozměry š 380 x hl 330 mm, výška jednoho je 35 mm, všech tří dohromady (vč. krycí desky) je 115 mm. Síla „molitanu“ je 7 mm. Boxy i víko jsou podlepené kartonem kvůli zpevnění. Podélné i příčné přepážky vytváří různě velká hnízda, avšak prioritně jsou uzpůsobeny na různě dlouhé a vysoké modely v měřítku N. Modely větších měřítek se nejspíš do boxů nevejdou. Boxy jsou čisté, neopotřebované.

Pokud by se boxy někomu hodily, napište mi obratem na mail colonel@mybox.cz, nebo volejte 777960324. Cena 10 Kč za kus plus poštovné (nabízím jen jako celek).

Hlav

Poznámka – PRODÁNO 7. 8. 2012.

 

 

 

Rubrika: VARIO

Vložit komentář

Text komentáře: