Pošli příspěvek 'Honzíkovy vláčky měly 18. září čtvrté výročí' známému

Pošli kopii příspěvku 'Honzíkovy vláčky měly 18. září čtvrté výročí' známému

* Required Field






Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.



Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Rubrika: VARIO, ZPRÁVY

komentářů 5

  1. Bohouš napsal:

    Honzo, píšeš, že nejlepší je hodnocení od protivníka. Já se jako protivník necítím (až na to, že dělám podle tebe to polo-gigantické měřítko TT). Proto to nebude hodnocení, ale ani levné pochlebování (pochlebovače potřebují politici, protože ty naše by jináč nikdo jiný nechválil …).
    Tvůj web čtu něco víc než tři roky, tedy téměř od začátku. Když jsem se po mnoha letech vracel k vláčkařině, informace z něj a později i od tebe osobně mi hodně pomohly. A nejde jen o informace, ale také o zajímavé polemiky a blogy. Můžu říct, že Honzíkovy vláčky jsou u mne mezi dvěma weby z této oblasti, které čtu denně.
    Takže k výročí ti přeji samé slušné dopisovatele, srozumitelné dotazovatele a movité objednavatele v N-šopíku. A tobě osobně pevné zdraví a nervy, ať to všechno zvládáš bez ztráty kytičky.

  2. brejsak napsal:

    Samozřejmě za sebe a myslím i za ostatní modeláře mohu H.Hlaváčkovi poděkovat za pěkně fungující web a také za obchod, kterých v měřítku N je jako šafránu.
    Takže hodně zdraví do dalších let jak autorovi, tak i samotnému webu přeje brejsak

  3. Miloš napsal:

    Dobrý den, gratuluji k výročí. Také já mám Váš web v oblíbených a těším se na nové příspěvky. Vedle odborných informací se mi hlavně líbí Váš „sloh“, má to ducha…Hodně zdraví do dalších let.

  4. Jirka Nvlaky napsal:

    Samozřejmě se přidávám k výročí a Tvé výdrži. Díky tomu jsem získal spoustu nových kamarádů – modelářů. Dále držím palce.
    Jirka Nvlaky

  5. Michal D. napsal:

    Ahoj Honzo, blahopřeji Ti k výročí, kdy Tvůj WEB věkem opustil pleny a pomalu se chystá na zahájení školní docházky :-))
    Pravidelně Tvé strányk navštěvuji a děkuji Ti za mnoho zajimavých příspěvků a nápadů.
    Přeji Ti, aby se Tvůj WEB ve stejně skvělé kondici dočkal nejméně puberty 🙂
    Měj se, Michal

Vložit komentář

Text komentáře: