Stý respondent ankety k Brejlovcům v N-ku se přihlásil

„Dobrý den, přiznávám se – byl jsem to já, Petr Hlavizna,“ napsal mi stý respondent ankety k zájmu o Brejlovce v měřítku N po zveřejnění článku „Olda bude mít radost (já ji mám také), aneb stý respondent hlasoval“. Tento stručný mail přišel v neděli odpoledne doplněný printscreenem obrazovky s údaji k IP adrese, abych uvěřil. Petru Hlaviznovi jsem nabídl drobnost z N-šopíku a požádal jej o rozhovor na dálku. Dnes přišla (opět stručná) odpověď:

Jak jste objevil Honzíkovi vláčky.cz?
Na Váš web jsem se dostal jen náhodou díky zmínce o něm (a anketě) na diskusním fóru vlaky.net.

Když jste hlasoval v anketě, tak nejspíš máte také zájem o Brejlovce v N-ku?
Samozřejmě takové hlasování neberu nikterak vážně, i když ta naděje na továrně vyráběné brejlovce v enku tady nejspíš je.

A jak je to s Vámi a modelařením?
S mým modelařením je to jednoduché, jako u mnohého jiného. Kdysi dávno před lety měl můj o deset let starší (a šikovnější) bratr postavené kolejiště, no a na mně bylo si s ním hrát. Jak běžel čas, nebylo místo a zbytky kolejiště i s vláčky skončily v krabicích na půdě. No a takhle s podzimem jsem se rozhodnul, že bych ty vláčky měl exhumoval z krabic a aspoň zjistit, co je použitelné a co je třeba koupit znovu (toho je spousta), abych mohl udělat regresi (digitální) do dětských let.

Tak ať se Vám to povede.
Zdraví přeje Jan Hlaváček.

Rubrika: ZPRÁVY

Vložit komentář

Text komentáře: