Dobrovolníci, ozvěte se!

Sobotní vyhlášení evakuace ve Vísce – Višňové bylo jak známo preventivním opatřením. Naštěstí k zaplavení vesnice dřívím nashromážděným v pobořené přehradě Harta nedošlo, byť jisté nebezpečí hrozí stále. To kdyby přišla znovu velká voda. Podle všeho je ale toto nebezpečí pod kontrolou záchranářů.

Problém ale nastal v tom, jak mi sdělil dnes 16. 8. po poledni Luděk Aschenbrenner, že evakuace svým způsobem „vyhnala“ dobrovolníky, kteří teď chybí na odklízecí náplav a čistící práce. „Stroje mi reznou před očima,“ bědoval Luděk. Dnes od rána je na veškerou práci v objektu ALSracing sám se svou rodinou. Proto prosí každého, kdo může aktuálně pomoci, aby se mu ozval na mobil 602 647 272.

A ještě mail Luďka Aschenbrennera, o jehož zveřejnění požádal: 

Ahoj všichni,
konečně mohu na chvíli na net a tak bych chtěl touto cestou všem, kteří mi pomohli a pomáhají materiálně, finančně, organizačně, slovem ale třeba i jen na nás prostě vzpomínají a myslí, strašně moc poděkovat. Díky tomu všemu mohu dnes s 99% jistotou říci, že i přes obrovské škody a často téměř nenahraditelné ztráty (ten strojový a nástrojový park jsem shromažďoval a budoval 20 let) pojedeme dál a plány, které byly připravené v oblasti železniční modelařiny chci realizovat. Pojezd pro Muvku v TT či pojezdy pro motoráčky v N-ku, pojezdy do Bramosáckých 152-jek a další věci budou sice opožděné, ale mohu všem, kteří se na tyhle věci těší a čekají na ně slíbit, že budou a s nima i mnoho další vláčkařské produkce.

ALE BEZ VAŠÍ POMOCI BYCH TO NEUSTÁL, DĚKUJU !!!!!! 

 

Rubrika: ZPRÁVY

Vložit komentář

Text komentáře: