ALSracing nabízí další čtyři užitečné novinky

Firma ALSracing, která před nedávnem představila novou převodovku pro TT, o níž jsme referovali ZDE, přichází s dalšími velmi užitečnými doplňky pro železniční modeláře (a nejen pro ně).

 

  

  První novinkou je polycarbonátový světlovod o průměru 0,8 mm. Světlovod jsou vhodné pro rozvody světla do reflektorů od LED, zejména v modelech nejmenších měřítek, anebo když se původní světlovod z nějakých příčin zničí. Lze je tvarovat a jinak upravovat. Cena za půl metru je pouhých 19 Kč, což je bezkonkurenčně nejméně na našem trhu. Otázkou je, jestli bude firma schopná nabízet i další průměry světlovodů.
  Dalšími dvěma doplňky jsou tenoučké pásky z fosforbronzu a mědi. Hodí se např. na výrobu sběračů proudu a různé další elektrické kontakty. Fosforbronz je pružný, nabízený pásek tloušťky 0,05 mm je široký 1 mm a dlouhý 100 mm. Měděný pásek je širší – má 4 mm, tloušťka i délka jsou stejné, hodí se pro výrobu jemných ohebných kontaktů, spojů, vodivých přechodů apod. Oba pásky jsou přesně válcované s extra jemným povrchem.
  Poslední z novinek ALSracing je ocelová struna průměru 0,2 mm a délky 1 m. Je vyrobena z tzv. pružinové oceli, což znemená, že lze stáčet do maličkých pružin podle vlastní potřeby.
  Fosforbronzový i měděný pásek a rovněž i ocelová struha jsou nabízeny za baťovských 19 Kč za jedno balení.

Zdroj: ALSrading

 

 

 

 

Rubrika: ZPRÁVY

Vložit komentář

Text komentáře: