- Honzíkovy vláčky - https://www.honzikovyvlacky.cz -

PF 2021

[1]Tak si představte, vážní čtenáři Honzíkových vláčků, přátelé a kamarádi, že ten hošík, kterého jsem vyfotil mezi vlaky v Lužné a na Hlavním nádraží v Praze, a jehož fotky jsou na úvodní stránce mého webu (záložka Bona Mente – ZDE [2]), podle kterého se vlastně tento web jmenuje, kvůli němuž jsem se po cca 40 letech vrátil k železničnímu modelářství, má právě dnes, na Silvestra, 31. prosince 2020, patnáct let. To mám to letí, že? Ještě chvilku, a bude z něho opravdový chlap.

  Jak známo, web provozuji od září 2009, takže jestli počítám správně, už to je 11 let a 3 měsíce. Za tu dobu editační program WordPress registruje 945 příspěvků, 1 192 komentářů, aplikace Akismet už web ochránil před 510 815 útoky komentářového spamu, ve 464 galeriích je 5 764 fotografií. TOPlist eviduje 966 761 návštěvníků, přičemž týdně nás navštíví 1 100 až 1 700 uživatelů. Upřímně děkuji spoluautorům za přípravu článků a čtenářům za trvalou pozornost. Prozatím malá pozornost je věnovaná záložce „Podpora webu“ – ZDE [3] -, především pak jejímu obsahu. 🙂 Jak je tam vyjádřeno, tak mi jde o zajištění budoucnosti webu, třeba až tady nebudu. 

  Je čas se přehoupnout přes Silvestra do nového roku 2021. Přeju Vám, vážení čtenáři, přátelé a kamarádi, štěstí a zdraví v roce 2021. Štěstí Vám přeju proto, abyste hlavně bez újmy na zdraví v příštích měsících a letech přežili pandemii, která nás ohrožuje od jara. Patřím k těm lidem, kteří jsou přesvědčeni, že pandemii nespustili trhovci s netopýry kdesi v Číně, ale že to je daleko sofistikovanější akce. Objevila se vakcína(y), sláva! Snad bude fungovat. Dále bez komentáře. Přát zdraví je sice takové klišé, ale paradoxně – skutečná hodnota toho přání se projeví teprve tehdy, až člověka zdraví opustí. Mnozí by mohli vyprávět… A ještě přidávám pro ty, kteří jsou ještě ve věku předdůchodovém a dlouze předdůchodovém, aby měli práci. No a nakonec: Ať nám jezdí mašinky!

  Takže s optimismem do roku 2021.

  Jan Hlaváček

1 Comment (Open | Close)

1 Comment To "PF 2021"

#1 Comment By Jitka Radimská On 2.1.2021 @ 12:01

Zdravím, děkuji a přeji, ať to v tomhle roce jezdí všem bez rozdílu, ne jen těm, co mažou…
A přidávám něco pro oslavence