Pošli příspěvek 'Všechno jednou končí... (i N-šopík)' známému

Pošli kopii příspěvku 'Všechno jednou končí... (i N-šopík)' známému

* Required Field






Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.



Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Rubrika: ZPRÁVY

komentáře 3

  1. Bohouš napsal:

    Honzo, když jsem tvé stránky někdy v r. 2009 nebo 2010 objevil, myslel jsem si, že to bude další z řady překupníků u nás. Ale ceny vypadaly nižší, tak jsem to zkusil a od té doby jsi se mne už nezbavil. I když jsem nikdy neměl problém kupovat i v zahraničí, u tebe se mi líbil sortiment jako vyšitý pro železničního modeláře, poradenství a lidský přístup. Navíc jsi k tomu v blogu Honzíkovy vláčky publikoval povídání o mnoha nabízených výrobcích.
    Později jsme se skamarádili a hodně jsme toho společně i podnikli.
    Díky za tuto možnost a škoda, že si se tak rozhodl. I když po svých vlastních zkušenostech s DIGI-CZ tvé rozhodnutí více chápu.

  2. Jirka Šafář napsal:

    Honzo, po přečtení celého článku jsem si uvědomil, že ne Ty mně, ale já Tobě bych měl za spolupráci poděkovat. Vždyť Ty jsi mě přesvědčil, abych si založil webové stránky, které budu sám ovládat. Ty jsi mi je pomohl nastartovat a na stránkách Šopíku a blogu Honzíkovy vláčky představil a doporučoval.
    Nikdy jsem na Tvém Šopíku nenakupoval, ale už teď mi chybí…

  3. Míra napsal:

    Zdravím tě Honzo, stále jsem si to vlastně neuvědomoval, že končíš a věřím, že jenom se ŠOPÍKEM, a budeš na svém webu pokračovat s dalšími inspirujícími články informacemi a zajímavostmi.
    A to poděkování a ocenění patří jenom a jenom tobě. Jsem rád, že jsem tě před mnoha lety poznal.
    Do budoucna hodně inspiračních nápadů a hlavně hodně zdraví, aby si se mohl věnovat svým vnoučatům tak příkladně jako doposud.

Vložit komentář

Text komentáře: