Pošli příspěvek 'Honzíkovo kolejiště (intermezzo)' známému

Pošli kopii příspěvku 'Honzíkovo kolejiště (intermezzo)' známému

* Required Field






Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.



Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Rubrika: Honzíkovo kolejiště, STAVBY, ZPRÁVY

komentářů 7

  1. milan ferdián napsal:

    Byl jsi, jseš a buď vždy svůj. Já tvoje čtení beru s usměvným nadhledem i pochopením a ledacos se i od tebe přiučím. Každý nejsme Mark Tweinové ;-))) Milan

  2. brejsak napsal:

    To přeci všichni chápeme, já už stavím asi 20 kolejiště a pořád se učím a chápu všechny rady jako takové nějaké doporučení. Protože čím si teď procházím při stavbě digitálu, to nepřeji nikomu. To ty Tvoje návody jsou slabý odvar toho, co radí mnozí jiní oproti Tvým radám a návodům. Kdo to tak nechce brát a rozumět tomu, jeho chyba! Jen vydrž a nenech se zblbnout od těch, co si myslí, že už všechno umí…. brejsak

  3. Jaroslav Vorlíček napsal:

    S názory těch dvou pánů plně souhlasím, tak jako někdo má rád Jiráska a někdo zase detektivky a když někdo má rád vážnou hudbu a né populární hudbu, tak neznamená, že to odmítané je špatné. Řekl bych, že ty radilové a vševědové co všechno vědí a všechno znají by se ani neměli nazývat „kamarád“, protože se chovají jako když zbodli „Šalamounovo ho…“. A jak jsem již jednou psal, čím víc chyb naděláš, tím se jich ostatní mohou vyvarovat, holt „novátoři a průkopníci“ to mají vždy těžké a i když třeba mají pravdu, tak to nikdo neocení, zvláště ty radilové né. Pana kolegu Brejšáka bych chtěl tímto podpořit, protože se též zabývám digitalizací, ale „zetka“ a kolejiště, ale je to nakonec naše jediná radost, kterou nám snad Honzův „oblíbenec Kalousek“ nezdaní.

  4. Shimanski napsal:

    Nenechte se odradit. Já to čtu velmi pečlivě a prostě rád se na to koukám, jak pokračujete, i když jsem už asi dál ve stavbě než Vy a zdaleka to nemám dokonalé. Všem se nezavděčíte. Největší poklad je právě to, že to píšete a publikujete. To dělá z většiny kecalů málokdo.
    Vaše články jsou bezva. Prosím, pokračujte.

  5. Miloš B napsal:

    Dobrý den, nebo večer? Vaše stránky jsou skvělé, pokračujte. Mám rád právě Váš styl psaní. Hodně úspěchů při stavbě.

  6. Michal Dobrovolný napsal:

    Honzo, jsou to Tvé stránky, tak si piš jak chceš. Mě se to líbí a rád je čtu a kumo ne, nemusím sem chodit, že? 🙂 Takže mi nezbývá než Ti popřát hodně energie do dalšího psaní i stavby.

  7. Honza Jáchymstál napsal:

    Ahoj. Věřím, že to na základě několika rýpanců nezabalíš. I když spoustu věcí taky dělám jinak, tvé stránky jsou pro mě v mnoha věcech inspirací a návodem. Některé články jsou, pravda, trošku encyklopedické, ale i to je důležité. Vždy se nedočkavě těším na každý další příspěvek.

Vložit komentář

Text komentáře: