Pošli příspěvek 'Honzíkovo kolejiště (8)' známému

Pošli kopii příspěvku 'Honzíkovo kolejiště (8)' známému

* Required Field






Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.



Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Rubrika: Honzíkovo kolejiště, STAVBY, ZPRÁVY

komentáře 3

  1. Jan Merhaut napsal:

    Styrodurové v mnoha tloušťkách a provedeních, včetně zcela hladkých, lze koupit v prodejně stavebnin Vimat, s. r. o. v Radotíně. Koupil jsem tam například krásné dvoucentimetrové, v okrové barvě, s lehce sametovým povrchem, na který se výborně lepí. Také jsem koupil deseticentimetrové, skvělé na hory a tunely, také jsou hladké. Mají styrodurové desky od více výrobců.

  2. Jan Merhaut napsal:

    Na lepení syroduru se nám nejlépe osvědčil Patex Fix Super. Je v tubě, hustoty přibližně zubní pasty, která se krásně roztírá stěrkou. A spoj drží výborně a téměř okamžitě Zejména při lepení na základovou desku.

  3. Petr Švarc napsal:

    K těm závažím – už jako kluci jsme při lepení třeba překližkových výztuh balsových bočnic trupů modelů letadel používali to, co je v každé domácnosti. Hrnce a kastroly různých velikostí, které jsme (různě) naplnili vodou. 1 litr vody = 1 kg. Polystyren se dobře lepí UHUporem. Ale jen malé plochy, třeba desky k sobě natupo. Zachází se s ním jako s chemoprenem – potřít obě plochy, nechat odpařit (cca 10 min). Až to vypadá, že už je lepidlo zaschlé a nebude držet, tak přitisknout obě namazané plochy k sobě. Drží hned a už je neodtrhneš, takže musí být přesně slícované hned napoprvé. Lepidlo bohužel doma dost smrdí (jen při lepení, samozřejmě).

Vložit komentář

Text komentáře: