Lékařské nástroje MEDIN – nástroje na celý život

Čtenáři webu si zajisté všimli, že v nabídce N-šopíku jsou i všelijaké lékařské nástroje, které považuji za účelné pro modeláře. Nástroje pochází z produkce české firmy MEDIN, sídlící v Novém Městě na Moravě – http://www.medin.cz/. Produkty MEDIN patří ke světové špičce. Tomu také odpovídá i cena těchto nástrojů. Na druhou stranu je ale vyzkoušené, že díky kvalitní oceli, ze které jsou vyrobené, a také technologii zpracování, se jedná o nástroje s vysokou životností, což v žádném případě nelze říci o podobných levných předmětech cizokrajné výroby, bohužel prodávanými i značkovými obchody s nářadím.

  Použití nástrojů MEDIN (dříve Chirana) mezi modeláři nebylo dosud zase až tak obvyklé pro jejich relativní nedostupnost na běžném trhu. Ti kdo v minulosti získali tyto nástroje do své výbavy (např. coby vyřazené z různých zdravotních středisek) zajisté potvrdí, že mají „vercajk na celý život“.  A v tom je také hlavní důvod, proč jsme je zařadili do nabídky N-šopíku – ZDE.
  Pokud si náš zákazník vybere jakýkoliv nástroj z produkce MEDIN – nejen z uvedených v N-šopíku -, můžeme bez problémů zajistit jeho dodání v rozumných cenách.
Pravidelně lze tyto nástroje také objednat u našeho stánku na výměnných setkáním modelářů v menze v Opletalově ul. v Praze 1.

(Ilustrační foto MEDIN)

 

Rubrika: DÍLNA, Nářadí

Vložit komentář

Text komentáře: