Pošli příspěvek 'Termín vypršel, tramvaje až na Bílou Horu nejezdí' známému

Pošli kopii příspěvku 'Termín vypršel, tramvaje až na Bílou Horu nejezdí' známému

* Required Field






Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.



Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Rubrika: FOTOGALERIE, Ze života (reportáže), ZPRÁVY

komentáře 4

  1. Jindra napsal:

    Ahoj Honzo, koukám, že máte trochu jiná měřítka. Uhříněveská radnice je mnohem drsnější ve směru k obyvatelům. Zastávky autobusů u nás tvoří dva panely (s výjimkou náměstí, tam je radnice a mocipáni se rádi koukají na krásně věci). Hlučnost provozu v ulici Přátelství byla změřena na 79 dB (jenom pro informaci – ulice Spořilovská 74 dB), takže není důvod se znepokojovat a řešit hluk. Veřejné osvětlení máme jen tam, kde ho vybudovala firma Skanska a nebo o to požádala (s obálkou v ruce), jinde se s tím radnice odmítá zabývat, protože by to magistrát stejně neodsouhlasil (chápej, naše radnice je tak trochu líná, když z toho nekouká úplatek).

    Ale v oblasti dopravních staveb nezůstáváme pozadu – na začátek školního roku přibylo pár zastávek autobusu. Škoda, že jsou všechny „na poli“. Odhaduju, že na tomto poli má Skanska v plánu vybudovat pár tisíc nových bytů. Noví nájemníci budou nadšeni, až zjistí, že se jejich děti nedostanou do školky (pokud nedodají úplatek).

    Mno prostě – v porovnávání kde mají větší blbce na radnici máš dost slabá měřítka. Ale Praha 5 je prej ještě horší, takže si nemáme na co stěžovat (podle naší radnice).

  2. zdeněk napsal:

    Tedy Honzo, ty jsi se ale rozepsal – jen tak dál. Zdeněk

  3. Bohouš napsal:

    Mám takový dojem, že všechny ty MČ v Praze jsou si podobné jako vejce vejci. O skorumpovanosti radních na Praze 10 vědí snad i potkani v kanalizaci. A noví i staří starostové, vicestarostové i jejich podržtaškové zakládají různé koalice a seskupení nezávislých a spravedlivých … Někteří by už mohli mít duhový prapor. (Tím se nijak nechci dotknout těch, kteří ho mají už roky, ti barvu nemění.)
    S dopravou a plněním slibů je to asi stejné. Před víc než rokem se rekonstruovala trať mezi Kubánským nám. a Průběžnou. Zůstaly odkryté koleje, které nebylo možné (pro starší lidi) ani přejít. Radnice slibovala, že hned na jaře (před zimou to prý nelze …) bude vysázená tráva. Rok se s rokem sešel, přiblížily se volby a naráz se začala připravovat zeleň. Tedy zatím hnědá hlína, ale poručíme větru i dešti a do voleb možná vyrostou i banány … A lokální noviny už informují, že na to přispěla ta nejlepší radnice v Praze. A mezi tím radnice vypisuje tři referenda o ničem, aby oklamala voliče a znemožnila referendum, ve kterém obyvatelé chtějí odmítnout novou budovu radnice za 2 miliardy .

  4. Polabský napsal:

    Jen připomínka k tomu „Kaliforňanovi“. Tento typ kolejnic se užíval v Praze už za první republiky při výlukách.
    Kousek těchto kolejnic ještě nedávno ležel v parku na Karlově náměstí /proti kostelu). Někdy v sedmdesátých letech tam stávala mobilní pokladna, upravený vlečňák.
    P.S. Fše nejlepčí k narozeninám 🙂

Vložit komentář

Text komentáře: