Pošli příspěvek 'Jéde, jéde poštovský panáček…, aneb Jak jsem se stal majitelem ZKČP' známému

Pošli kopii příspěvku 'Jéde, jéde poštovský panáček…, aneb Jak jsem se stal majitelem ZKČP' známému

* Required Field






Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.



Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Rubrika: VARIO, ZPRÁVY

komentářů 6

  1. Jindra napsal:

    ČP je moje nejoblíbenější instituce. Myslím, že tam mají zásadní podmínky při přijímacím pohovoru: IQ maximálně 30, mračit se celý den a na každého a tak.

  2. Zdeněk Slabý napsal:

    Ahoj Honzo, také tuto kartu mam a je fakt na h…o! Tak je tedy v šuplíku, jako již několik ostatních věrnostních karet. Zdeněk

  3. Jiří Kubík napsal:

    Ahoj Honzo, to nám zase pěkně řehtá státní i poštovní úřední šiml. Tak mě napadlo, neměli bychom si taky, my modeláři, pořídit nějakou vlastní kartu? Na co? No přece na nic. S poštou mám podobné zkušenosti, doručuje čím dál hůř.
    Jirka

  4. Bohouš napsal:

    Také jsem poště naletěl na propagandu … Naštěstí jsem to neřešil u okénka, ale přes webové rozhraní, takže mne to stálo jen 5 minut práce. Kupodivu, do dvou hodin jsem měl mail, kde stálo, že karta už je na cestě ke mě, i s podacím číslem a možností dohledání. Vzhledem k tomu, že jsem žádost vyplňoval v pátek odpoledne a mail mi přišel večer, začal jsem tušit zradu. Kdo by to dělal v pátek navečer, že … Samozřejmě, dohledání zásilky mi oznámilo, že zásilka uvedeného čísla není v systému pošty zadaná. Po cca 4 dnech jsem se namíchl, že si ze mne ČP dělá pr..l, a odepsal jsem na mail. Kupodivu, odpověď přisla snad další den. Bylo mi vysvětleno, že karta je ve výrobě a bylo jí přiděleno číslo. Jen mi zapoměli napsat, proč to, že je ve výrobě v prvním mailu popisovali jako „na cestě k vám“. A zásilka v systému pošty pořád nedohledatelná. Ale zhruba do dvou týdnů přišla jako zásilka do vlastních rukou … Od té doby jsem ji nepoužil, už se těším, až budu posílat něco bez podacího lístku a se slevou 1 Kč … To si fakt vychutnám.

  5. hlav napsal:

    Mé zkušenosti se zákaznickou kartou ČP pokračují… Před dvěma dny jsou podával současně doporučenou zásilku a obyčejný balíček. Jelikož teď Pošta šetří moji práci (nemusím vypisovat Podací lístek), zatímco poštovnímu panáčkovi na druhé straně okýnka práci přidala (musí opisovat adresu z obálky do systému, protože mu zapomněli dát skener adres), naučil jsem se oznamovat, jak chci zásilku podat (doporučeně, balíček, dobírka….). Dřív se mi zdálo, že to poštovní zaměstnanec poznal sám a obvykle mi i navrhl nejlepší (nejlevnější) formu. No, přišel jsem domů, luštím to potvrzení na A4 (velmi špatně čitelné díky nekvalitnímu tisku), co teď tisknou místo Podacího lístku (A6), a zjišťuji, že 52 Kč za balíček tam není uvedeno. O slevě za užívání ZKČP pochopitelně není řeč! Nemám tedy co doložit do účetnictví.
    Dneska jsem se tedy na stejném místě skromně zeptal, jestli mám opět raději vypisovat Podací lístek, když posílám obyčejný balíček, protože nějaký papír pro účetní potřebuju. Paní (co ji léta znám) sklopila oči a řekla: „Nemusíte. My vám sice potvrzení nevytiskneme, ale já vám takové potvrzení na požádání napíšu ručně,“ a ukázala mi trhací bloček s univerzálním tiskopisem „Potvrzení“. Fakt bych teď nechtěl pracovat na poštovní přepážce, to musí být očistec.
    Nějak mi vychází, že stejně jako jistý ministr vnitra zdevastoval a zneschopnil Policii, povedlo se mu to i s Českou poštou. Ale určitě se na těch nově zavedených geniálních informačních systémem někdo pěkně napakoval…

  6. vvitty napsal:

    Skoda ze ty adresy musi prepisovat i kdyz ma clovek klasicky vyplneny podaci arch 🙁
    Dneska to bylo celkem rychle, mel jsem jen sest kousku, ale az tam prinesu dvacet balicku a vse budou prepisovat to bude ve fronte veselo, hlavne takhle kdyz se blizi Vanoce.
    Ale aspon byla slecna mila a usmevava 🙂
    PS: Na podacim archu je vse rozepsano vcetne slevy na ZK, dnes jsem „usetril“ celych 5 Kc. A kdyz pry nekam na specialni postu donesu kopie archu za letosek a nascitaji tam 5000.- utratu za dopisy a cenna psani tak bude sleva dokonce dvojnasobna… skoda ze to za ty penize nestoji.

Vložit komentář

Text komentáře: