- Honzíkovy vláčky - http://www.honzikovyvlacky.cz -

Kolejiště ve válendě. A prosba

Neznám železničního modeláře, který by nebojoval s prostorem pro své kolejiště. To totiž říkají i ti, co na to mají celou půdu. A co teprve chudáci v panelovém bytě? Peter Cenkner z Trenčína mi poslal obrázky kolejiště, které si vybudoval v úložném prostoru válendy. Panu kolegovi se podařilo na plochu 2 x 0,9 m nakroutit docela dost kolejí. V N-ku to jde.

 

[1]

[2]

[3]

[4]

____________________________________________________________________

 

  Peter Cenkner připojil ke svému mailu ještě prosbu, kterou možná někdo vyslyší.
„Posílám foto chybějící propojky na jednu lokomotivu. Potřebuji to původní co instaluje výrobce do lokomotivy, tedy propojku pro provoz v analogu. Ne dekodér, který se instaluje při digitalizaci. Digitalizovat se nechystám. Pokud by se vám podařilo zjistit, kde bych tu propojku pro analog mohl sehnat, dejte prosím vědět.“

[5]

  Ačkoliv to pan kolega nepíše, domnívám se, že lokomotiva, u které mu chybí analogová propojka, je výrobek firmy Minitrix, např. série 12470. Takže, pokud by snad někdo tuhle lokomotivu vlastnil, digitalizoval ji a zbyla mu analogová propojka, dejte prosím vědět.

[6]

Foto Peter Cenkner; hlav

 

 

4 Comments (Open | Close)

4 Comments To "Kolejiště ve válendě. A prosba"

#1 Comment By shodan On 27.11.2012 @ 20:35

No, v eNku to jde urcite 🙂 to se nacpe vsude, ale najdete prostor pro H0 🙂 ?

#2 Comment By Zdeněk Slabý On 8.12.2012 @ 20:52

Zdravím. Mám tuto propojku na 100 %. Musím se po ní kouknout. Zdeněk

#3 Comment By Hlav On 10.12.2012 @ 11:53

Pan kolega Cenkner od mne dostal už adresy dvou kolegů, kteří mu nabídli pomoc. Předpokládám, že pánové komunikují tzv. „na přímo“. Nemám ale od něho zpětnou informaci, takže nevím, jestli propojku ještě potřebuje. Díky, Hlav.

#4 Comment By Peter Cenkner On 13.12.2012 @ 16:15

Ďakujem za sprostredkovanie, prepojky prišli, Vám prajem všetko dobré, príjemné Vianočné sviatky a vš. dobré do Nového roku. S pozdravom Cenkner, SK