Pošli příspěvek 'Seminář a výstava v Pečkách' známému

Pošli kopii příspěvku 'Seminář a výstava v Pečkách' známému

* Required Field






Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.



Separate multiple entries with a comma. Maximum 5 entries.


E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
Rubrika: DÍLNA, FOTOGALERIE, Kolejiště, Zpracování, ZPRÁVY

komentáře 2

  1. Jarda napsal:

    Docela mne mrzí, že vám někdo s našich kolegů nedokázal odpovědět na otázku ohledně autíček. Standardně pokud někdo něco nezná, odkáže návštěvníka na někoho s nás „starších“, kteří vědí (skoro) všechno (nebo si to alespoň myslí). Tak tedy alespoň já odpovídám, jak to je s autíčky u nás.
    Jedná se o standardní Faler Car system. RTO, Avie a podobně mají karoserie vyrobené ručně, s využitím modelů českých malovýrobců. Karoserie jsou posazeny na standardní Faler podvozky, kterým byl upraven rozvor náprav. V autech je dosazena elektronika pro bezztrátové snížení rychlosti, aby auta jezdila alespoň trochu přirozenou rychlostí, protože v originále „lítají“ skoro jako formule. Výhybky pro Car system a řídící elektronika provozu je naší konstrukce, z dílny našeho hlavního elektronika.
    I když jsme se asi pravděpodobně nepotkali osobně, protože jsem dorazil až po 14té hodině, jsem moc rád že se vám u nás líbilo.
    Za SŽM Pečky, Jarda

  2. František Dvořáček napsal:

    Rád bych doplnil a upřesnil počáteční věty ohledně výstavy a TTvíkendu v Pečkách. Stávající výstava je prezentací práce SŽM Pečky a veřejnosti ji otvíráme každy celý první víkend v měsíci, tzn. následující bude 7. – 8. 4. 2012.
    Bohužel, ne každý dělá zlaté měřítko středu. TT Tillig klub víkend se koná při akci ,,Jede, jede mašinka, aneb dětská pouť v Pečkách“ dne 9. 6. 2012. Na této akci se bude vystavovat na dalších cca 700m2. Nedílnou součástí bude i workshop s již uveřejněnými českými modely od f. Tillig.
    Samozřejmě se při akci bude prezentovat i mnoho dalších modelářů a výrobců a to nejen v TT. Vždyť inspirace nemusí být jen v přesném měřítku.

Vložit komentář

Text komentáře: