- Honzíkovy vláčky - http://www.honzikovyvlacky.cz -

Škaredý sen o LED SMD Bi-color

[1]Chodím spát pozdě, obvykle okolo druhé v noci. Patřím mezi sovy, jak se říká. Rána ovšem bývají těžká a běda, když mi hned po osmé zazvoní pošťák s balíčkem. To mi ještě mozek nefunguje a vegetuji jen díky činnosti 1. signální soustavy… V noci na dnešek jsem měl škaredý sen, o kterém musím povyprávět!

  Bylo pár minut před třetí když jsem procitnul ze snu celý zpocený a úplně vyřízený. Zdálo se mi, že volal Viktor Pohořelý (pojezdy.eu [2]) a celý rozrušený mi sděloval, že mu došly dvoubarevné LED SMD, a že mu lidi kvůli tomu chtějí rozbourat stánek na burze. Tyhle dvoubarevné diody, které nejsou v Evropě zase tak obvyklé, spolu nabízíme na svých e-shopech [3]. Jak jsem pomalu přicházel k vědomí, tak jsem si začal vybavovat, že jsem večer jen jedním očkem prolétnul mail od Viktora, ve kterém byla o diodách řeč a taky tam byla číslovka „1100“ (čímž se jenom potvrzuje vědecká teorie, že sny mají reálný základ v poznaném vědomí, někdo tvrdí i v podvědomí…).
  Začalo mi šrotovat, jak mohl prodat 1100 kusů, když jsem mu jich nechal jen asi polovinu? Tak jsem tedy vstal, zapnul počítač, znovu (a důkladně) si přečet jeho mail a zjistil jsem, že číslovka „1100“, která mi utkvěla v mé stárnoucí paměti, není počet prodaných kusů LED SMD Bi-color, ale počet něčeho jiného. Uklidnil jsem se při poznání, že Viktor má stále co prodávat – a šel si zase lehnout. Tak takhle odpovědný jako včera v noci jsem byl celý život a přesto mi Kalousek a spol. vzal 1814 Kč z důchodu! To je stejný zločin – pakovat se na důchodcích – jako když jeptišky ošukávají malé sirotky v dětském domově. Však on je někdo za ty lumpárny potrestá (na pámbíčka nevěřím).
  Když jsem ráno informoval Viktora, že se mi o něm v noci zdá, poslal mi smajlíka a ujištění, že prodávat má co, ale že do léta je po diodách. Vzhledem k tomu, že už asi nebudu mít odvahu je znovu v Číně objednat, může být pro potřebné účelné, aby se jimi předzásobili. Jo, a také koncem roku skončila slevová akce. Od nynějška zase platí 20 Kč za kus.